Karısını ve bebeğini öldürdü
UEFA, tarihi kararı 1 Haziran'da verecek
Erdoğan: Oslo Türü Görüşme Olmaz

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Yüksek hızlı trene kar engeli

Yüksek hızlı trene kar engeli
Ankara-Konya YHT hattında seferlere ara verildi.
18.02.2012 / 12:10


Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden yoğun tipi ve fırtına nedeniyle YHT seferlerine ara verildiği bildirildi.

Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Ankara-Konya YHT hattının bazı bölümlerinde yoğun tipi ve fırtınanın etkili olduğu belirtilerek, şu bilgiler verildi:

"Bazı yerlerde 3 metreye varan kar birikintileri nedeniyle Ankara-Konya YHT seferlerinin bir kısmına geçici olarak ara verildi. YHT setleri önünden giden kılavuz araçların Polatlı-Bozdağ arasına yönelik verdiği raporlar doğrultusunda, sefer emniyetini riske etmemek için Ankara-Konya arasında sefer yapmakta olan saat 21.15’teki YHT servisi Ankara’ya güvenli şekilde geri getirildi. Ankara Garına geri getirilen yolcuların tren dışı olumsuz doğa koşullarından etkilenmemesi için azami özen gösteriliyor."

Hatta yol açma çalışmalarının halen devam ettiği bilgisine yer verilen açıklamada, olumsuzluktan Ankara-Eskişehir YHT seferlerinin ise etkilenmediği bildirildi.

 


Etiketler:
Bu haber toplam 1378 defa okundu
YORUMLAR
YAZARLAR