Bu noktada, internet ortamında elden ele dolaşan bir afiş AK Parti lideri Erdoğan'ı hayli zor durumda bırakacağa benziyor.
Bu eski bir afiş. Ancak gündemde “dindar gençlik” tartışması olunca, daha bir ilgi görüyor.
AK Parti Gençlik Kolları'nın 3 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirdiği Gençlik Şöleni için öncesinde hazırlanan afişte, AK Partili gençler popçu Hande Yener ile “coşmaya” davet ediliyor.
“Coşmaya hazırmısınız?” denilen afişte, Hande Yener'in bir de dekolteli kocaman fotoğrafı yer alıyor.
Bu gibi organizasyonlara ve bu şekildeki afişlerin parti içinden de ciddi tepki gördüğü gözlenirken, özellikle AK Parti Lideri Erdoğan'ı çok kızdıracağı ifade ediliyor.
İnternette elden ele yayılan bu tür afiş ve şölenler karşısında AK Parti içinde “Böyle mi dindar gençlik yetiştireceğiz” özeleştirisinin yapıldığı da gelen haberler arasında.
İŞTE O AFİŞ

Bu haber toplam 1417 defa okundu